Jij als medewerker…

 

  • bent liefdevol. Uit je gedrag blijkt dat je je naaste liefhebt.  Onze bewoners verdienen een warme en veilige omgeving, waarin de zorg aan hen centraal staat. Jij ondersteunt de bewoners. Onze bewoners hebben waar mogelijk de regie over hun leven. Jij hebt oog voor hun individuele wensen en weet mensen in hun kracht te zetten.
  • bent flexibel. Als medewerker ben je verantwoordelijk voor de totale zorg rondom de bewoner. De bewoners kunnen voor alle vragen op je terugvallen, jij weet alles of zorgt dat je alles te weten komt!
  • bent respectvol. De bewoners zijn ons uitgangspunt. Zij worden met respect bejegend en worden daarom aangesproken met ‘u’.  Ook als collega’s staan wij niet boven, maar naast elkaar. Eventuele conflicten bespreek je eerst met de betrokkene zelf.
  • neemt verantwoordelijkheid. Je werkt in een klein team. Je doet je werk met zelfvertrouwen. Natuurlijk is er altijd iemand op wie je terug kunt vallen, maar de eerste opvang is aan jou.
  • bent communicatief vaardig. Jij communiceert op een respectvolle en betrouwbare manier met en over onze bewoners. Je bent eerlijk in de contacten met bewoners, familie, collega’s en leidinggevenden.
  • hebt een beroepsgeheim en dat is aan jou toevertrouwd. Je spreekt niet over bewoners of collega’s met anderen.
  • past bij onze identiteit. Je staat van harte achter de zorgvisie van de instelling. Je draagt bij aan de christelijke, reformatorische sfeer in ons Zorghuis. Je stelt je open voor gesprekken met bewoners en bezoekers over het geestelijke leven en biedt een luisterend oor.

We hebben op dit moment geen vacature. De functies binnen het Zorghuis zijn: 


Woonbegeleiders
– 
Zij hebben minimaal een verzorgende of verpleegkundige achtergrond.


Assistent
woonbegeleiders
– 
Zij hebben minimaal een diploma helpende.

Gastvrouwen of interieurverzorgers
– 
Gastvrouwen hebben affiniteit met zorg en welzijn.