Zorghuis De Groenendael is een zelfstandige, particuliere organisatie met een vast kernteam van medewerkers. Dit team bestaat uit een gediplomeerde teamleider, aangevuld met erkende en gediplomeerde verpleegkundigen, verzorgenden (IG) en helpenden. Door haar kleinschaligheid heeft De Groenendael alles in eigen beheer en zijn de lijnen binnen onze organisatie kort. Voor ons kwaliteitsverslag 2022 verwijzen we u naar onderstaande link.

Download ons kwaliteitsverslag

Zorghuis De Groenendael heeft een HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) certificaat. Mede door het  HKZ-keurmerk laten we zien dat we serieus werk maken van kwaliteit van zorg en dat we voldoen aan de eisen die daaraan gesteld worden door bewoners/familie professionals en relevante stakholders. Een organisatie met een HKZ-keurmerk heeft intern de zaken goed op orde, stelt de bewoner centraal en werkt voortdurend aan het verbeteren van de zorg- en dienstverlening.

Een team van professionele en gekwalificeerde medewerkers levert de best mogelijke zorg en service. Er is sprake van een doeltreffende inzet van verzorgend en verplegend personeel en een efficiënte bedrijfsvoering. Wij houden de deskundigheid van de medewerkers op peil.