Wonen met zorg

Wij willen dat u zich thuis voelt bij De Groenendael. Wij werken daarom vanuit twee woonkamers. Beide woonkamers beschikken over een open keuken, waar de maaltijden worden bereid. In de woonkamer is er de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, om koffie en thee te drinken en we gebruiken hier gezamenlijk de maaltijden. Wij houden bij de maaltijden, waar mogelijk, rekening met persoonlijke wensen en eventuele dieetvoorschriften.

In De Groenendael heeft u een eigen kamer, al dan niet met een eigen toilet. Deze kamer kunt u, binnen de randvoorwaarden, naar eigen smaak inrichten. Wij hebben plaats voor 14 bewoners, de kamers variëren in grootte en prijzen.

 

U huurt een kamer in Zorghuis De Groenendael. Maandelijks ontvangt u van ons een factuur voor de woonkosten. De woonkosten bestaan uit de huur van de kamer en de servicekosten. Bij servicekosten kunt u denken aan de kosten voor schoonmaak, wassen, GWL, gemeentelijke belastingen, verzekeringen, onderhoud, etc. In de woonkosten is ook een bedrag inbegrepen voor het gebruik van de gemeenschappelijke ruimten en de tuin.

Op uw verzoek kunnen wij een kapper of pedicure in huis laten komen. De bijbehorende kosten worden rechtstreeks aan u gefactureerd.

Als u bij ons komt wonen leggen wij de gemaakte afspraken vast in een huur- en serviceovereenkomst.